Eladás Hotel, Skopje, Skopje, Macedonia, Slave Delovski 18

Eladás - Cod. 38773

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 950 m²
  • Szobák száma: 25
  • Emelet: 5

Ingatlan típusa: 4 csillagos szálloda
Ország: Macedónia
Város: Skopje
Építés éve: 2004
Felújított és felújított év: 2011
Szobák: 25
Tétel mérete: 950 m2
Étterem: Igen
Konferenciaterem: Igen
Színek: Sötétvörös és arany
Védett védjegy és logó: Igen
Szállodai szállás: 40%

Tulajdonság leírása:
A szálloda Skopje lakónegyedében, egy csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, 1 km-re a városközponttól. Kis, 25 szobás butikhotel ideális üzleti és családi utazók számára.
A szálloda első utcai parkolója max. 3 autó vagy egy busz, valamint fedett, nyitott parkoló max. 5 autó számára. Négy emeleten és pincében van: étterem, menedzser iroda és WC az alagsorban; az előcsarnok, az irodaház, a WC, az 5 szoba és a szobaszolgálatos szoba az 1. emeleten, 6 szoba a 2. emeleten, 7 szoba a 3. emeleten és 7 szoba a 4. emeleten. A szálloda hátsó udvarán egy zárt, 40 fő befogadására alkalmas, éttermet alkalmazó tárgyalóterem található. Az étteremben svédasztalos reggelit szolgálunk fel 07:00 és 10:00 óra között, és reggeli után az étterem csak a szálloda vendégei számára nyitva áll. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas konferenciateremként is alkalmas.
A szoba teljes kapacitása 54 fő: 4 egyágyas szoba, 16 kétágyas szoba, 4 kétágyas szoba és 1 apartman (king-size ágy + két pótágy). Lehetőség van 6 pótágy elhelyezésére kétágyas szobákban vagy kétágyas szobákban. Minden szobában van egy elektronikus kulcs ajtó, a fürdőszobában SOS rendszer, tűzjelző rendszer, tűzálló szőnyeg, fából készült bútorok, alumínium hangszigetelt ablakok, minibár, LCD TV, légkondicionáló, központi fűtés és telefon. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, szappannal, samponnal és WC-papíradagolókkal és hajszárítóval. Az egyszemélyes ágyak mérete 100 x 200 cm vagy 120 x 200 cm, a kétszemélyes ágyak 180 x 200 vagy 160 x 200 cm (a szoba méretétől függően). Három szoba erkéllyel rendelkezik.
A szálloda lifttől a 4. emeletre lifttel, az étteremből a 4. emeletre lépcsővel, valamint az étterem, a háztáji tárgyalóterem és a front office lépcsővel. A szálloda 24 órás videojelfelügyelettel rendelkezik.
A szálloda elsősorban cégekkel, állami intézményekkel, nem kormányzati szervezetekkel, nagykövetségekkel, családokkal, üzleti utazókkal, valamint Európa szerte működő turisztikai ügynökségekkel dolgozik.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB